Hapé
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

Tentang Kami

Fujian Jinjiang Panxiang Auto Parts Co., Ltd.baheulana Fujian Jinjiang chidian panhu mobil bagian pabrik. nyaéta perusahaan anu ngahususkeun panilitian sareng manufaktur dasi rod tungtung, king pin kit, baud, batang torsi sareng aksesoris mobil sanésna. Perusahaan nutupan legana langkung ti 15.000 méter pasagi, kalayan langkung ti 120 karyawan sareng langkung ti 20 manajer. 70% produk anu dihasilkeun diékspor sareng 30% dijual di Cina. Éta utamina diekspor ka Amérika Kalér, Asia Tenggara, Afrika Kulon, Wétan Tengah, Rusia sareng Asia Tengah.

Parusahaan gaduh 30 taun pangalaman euyeub dina produksi jeung manajemén, ngagunakeun rupa-rupa mesin kelas domestik sareng luar negeri kelas munggaran, coét internal sareng éksternal, lathes CNC, tungku sabuk bolong perlakuan panas sareng alat mesin pusat pamrosésan paéh sareng langkung ti 100 sét pakakas, sareng parantos lulus sértipikasi sistem kualitas produk ISO / TS16949. Dina prosés pamekaran kontinyu sareng inovasi, urang parantos teras-terasan kana tujuan modérenisasi manajemén, alat-alat canggih sareng kualitas anu saé.