Hapé
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

Taros Kami

Fujian Jinjiang Panxiang Auto Parts Co., Ltd.

Alamat

1 Zona Perindustrian Panhu, Kota Chidian, Kota Jinjiang, Propinsi Fujian, Cina

Telepon

Jualan: 15060998750

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami