Hapé
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon istilah pengepakan anjeun?

Umumna, urang ngepak barang-barang dina kotak bodas nétral sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh hak patén anu didaptarkeun,
urang tiasa ngarangkep barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Naon syarat pembayaran anjeun?

T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Urang bakal nunjukkeun poto-poto produk sareng bungkusan na
sateuacan anjeun mayar kasaimbangan.

Naon istilah pangiriman anjeun?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Sacara umum, éta bakal nyandak 30 dugi 60 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?

Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Naon kabijakan conto anjeun?

Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

Leres, kami gaduh uji 100% sateuacan pangiriman

Kumaha anjeun ngadamel hubungan jangka panjang sareng bisnis urang?

1. Kami tetep kualitas saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna,
henteu masalah ti mana asalna. A: Umumna, urang ngepak barang-barang dina kotak bodas nétral sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.