Hapé
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

Produsen Kualitas Anu Saé Tugas beurat Treuk Dasi Rod Tungtung Kanggo Kamaz 5320-3414056 (Rh) 5320-3414057 (Lh)

Pedaran pondok:


  • MOQ: 100, 00-1000, 1000+ Harga anu Béda
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    yjt (2)
    yjt (1)
    Oem Bagian Ngaran 5320-3414056 (RH) 5320-3414057 (LH)  
    Ukuranna M30 * 1.5, m24 * 1.5 K = 32.8, k = 28.1  
    MATERI KASUKA 45 # Baja BOLA IS 40Cr Baja  
    Teu karasa KOTA HRC52-55 BOLA HRC62-65  
    Jaminan 12 Bulan    
    WARNA Bluing, EP hideung, Asli    
    Modél KAMAZ    
    Sarat pamayaran L / C, T / T, Western Union Dolar rnb  
    Sarat pamayaran Chassis, Sistem Setir ISUZU  
    Sertipikat ISO / TS 16949: 2009    
    Pakét Qiujiang Threelucky Bungkus nétral
    Palabuhan Xiamen Guangzhou ningbo
    Jalan Pangiriman Kapal, Air Express, Fedex jsb Ngaliwat laut  
    Tempat Asalna: jinjiang, Cina  

    Kualitas stabil, harga anu pikaresep, saham jangka panjang, pangiriman tepat waktu.

    Téknologi produksi

    Kosong diolah ku prosés ngajalin, bagian diolah ku bubut CNC, perakitan garis perakitan, kualitas produk kemasan stabil.

    Grup palanggan: Indonesia, VietnamThailand, Pilipina, Malaysia, Singapura, Kamboja, Sudan, Dubai, Myanmar, Laos

    yjt (4)
    yjt (6)
    yjt (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami