Hapé
+8615060998750
E-mail
galen@tierodend.cn

Warta

  • Ngaronjatkeun alat produksi baud

    Dina raraga nyayogikeun efisiensi produksi baud sareng kualitas, ngirangan biaya tenaga kerja, perusahaan urang ngimpor alat otomatis ti Guangdong, diwangun ku dua manipulator, feeder otomatis sareng sistem kontrol PLC. Saatos ningkatna, kualitas produk janten langkung stabil, utamina ...
    Maca deui
  • ISO / TS16949

    FUJIAN JINJIANG PANXIANG AUTO PARTS CO., LTD's TIE ROD TUNGKAS syarat ISO / TS16949 : 2009 ISO / TS 16949 Organisasi Internasional pikeun Standardisasi (ISO / TS16949) nerbitkeun sarat sistem kualitas industri dina Maret 2002. Ngaran lengkepna nyaéta " sistem manajemen kualitas - sp ...
    Maca deui
  • Automekanika Shanghai 2020

    Ams 2020 bakal diayakeun ti 2 dugi ka 5 Désémber di Shanghai National Convention and Exhibition Center. 280.000 méter pasagi skala paméran ngandung sajumlah ageung produk, sakitar 3,900 kakuatan kakuatan paméran dikumpulkeun. Bagian sareng komponenana, jaringan éléktronik sareng calakan, Diagnostics a ...
    Maca deui